Radionica o cikloturizmu i "Bike & Bed" smještaju

povratak

U organizaciji GTZ, Turističke zajednice SMŽ-a i JU PP Lonjsko polje, u prijamnom centru Parka prirode Lonjsko polje u Krapju, 28. rujna 2010. održana je radionica pod nazivom “Cikloturizam i smještaj BIKE&BED“.
Radionici su prisustvovali pružatelji usluga smještaja na području Sisačko-moslavačke županije, te predstavnici turističkih zajednica i turističkih agencija. Na radionici je bilo riječi o aktivnostima „Turističkog klastera Lonjsko polje“ koje je prezentirao Ivor Stanivuković, direktor TZ SMŽ-a, te o mogućnostima razvoja cikloturizma u PP Lonjsko polje i IPA projektu „Turizam na biciklu bez granica“ o čemu je govorio Edvard Bogović, voditelj prom. i turističke službe PPLP-a.

Nakon toga je stručnjak za cikloturizam Darinka Jug, upoznala prisutne o specifičnim kriterijima za tzv. BIKE&BED smještajne jedinice. Ova kategorija smještaja pobudila veliki interes kod iznajmljivača smještajnih kapaciteta te se na završetku radionice veliki broj istih prijavio u Hrvatski registar B&B smještaja.
(izvor: www.pp-lonjsko-polje.hr) 

Radionica_GTZ