Članovi A DVD-a Lekenik plasirali se na Olimpijadu!

povratak

dvdlekenik_bo1_sis_061008

Na ovog vikenda održanom državnom natjecanju vatrogasaca, reprezentacija VZ Sisačko-moslavačke županije ostvarila je najbolje rezultate ukupno gledajući poredak u svim kategorijama. Tri su se desetine plasirale na Vatrogasnu olimpijadu koja će biti sljedeće godine u českoj Ostravi. Tamo će Hrvatsku predstavljati muški A članovi DVD-a Lekenik koji su osvojili  treće mjesto u najmasovnijoj kategoriji među 55 desetina. Članovi B DVD-a Lipovljani sa osvojenim drugim mjestom, te članovi B Donje Gračenice koji su bili treći. Članice A DVD-a Žažina, najugodnije su iznenađenje u svojoj konkurenciji sa osvojenim trećim mjestom, ali na Olimpijadu idu samo prve dvije desetine među članicama A.

dvdleken02_bo1_sis_061008

Iako nisu obranili naslov prvaka države, članovi A DVD-a Lekenik zadovoljni su plasmanom na Olimpijadu – Sretni smo zbog ponovnog plasmana na Vatrogasnu olimpijadu, iako ćemo žaliti što nismo obranili titulu koju smo držali ove četiri godine. Naši su dečki pokazali jedan veliki kontinuitet uspjeha i čestitamo im na tome. Velike čestitke idu i članicama DVD-a Žažina koje su iznenadile brojne favoritkinje i osvojile treće mjesto u državi što je veliki uspjeh za to malo društvo iz naše općine – veli zapovjednik VZO-a i DVD-a Lekenik Miljenko Brnjilović.

dvdleken04_bo1_sis_061008

Nepreostaje nam ništa drugo nego čestitati dečkima iz Lekenika jer će ponovo braniti boje Hrvatske na Vatrogasnoj olimpijadi te djevojkama iz Žažine koje su na svojem prvom nastupu na Državnom natjecanju odmah osvojile treće mjesto!