Velika fešta mališana pod maskama

povratak

Picture_18785_1 Stotinjak maskiranih mališana u pratnji roditelja, baka i djedova zaposjelo je veliku salu Hrvatskog doma u Lekeniku na tradicionalnom Dječjem maskenbalu u Lekeniku u organizaciji TZO-a Lekenik i DND-a Lekenik.

Sjajan odaziv rezultirao je velikom zabavom mališana, plesom i igrom pod maskama. Uz njih su uživali i roditelji, mnoge mame su se naplesale.

Sve prijavljene maske u tri dobne skupine i grupnoj kategoriji predstavile su se na pozornici ocjenjivačkom sudu koji je imao težak izbor birati najoriginalnije maske.



Picture_18625_1

U najmlađoj skupini, od 0-5 godina prvu nagradu je osvojila „školjka

sa biserom“ Lorena Franjić. Prvo mjesto u srednjoj skupini osvojio je „sinjorita Rosita“ Iskra Šeperić – Glavak, a u starijoj skupini „dimnjačar Štef“ Alen Turić. Prvu nagradu među grupnim maskama osvojile su „tople palačinke“ Ivona Franjković, Matea Mlinarić i Anamaria Kušević, a posebnu nagradu osvojile je plesna skupina No Negativ iz Dječjeg sela koja je odlično otplesala Michael Jacksona. Osim brojnih mališana i roditelja, među glavnim krivcima za pravu feštu pod maskama je i grupa 737 koja je dobro biranim repertoarom podigla atmosferu.