Prijave za stare športove i utrku čamaca

povratak

Poštovani,

Ovim putem pozivamo Vas da sudjelujete u kulturno – turističkoj manifestaciji „Letovanić, selo pokraj Kupe“ koja se održava u Letovaniću 25. i 26. kolovoza 2012. u sklopu proslave Bartolova.

Sa ekipom svoga mjesta, udruge ili kluba možete sudjelovati u velikom natjecanju u starim športovima, u subotu, 25. 08. u sljedećim disciplinama: skok u dalj s mjesta, skakanje u vrećama, nošenje jajeta na žlici, povlačenje užeta, nošenje košare na glavi, hodanje na štulama, bacanje potkove, pilenje drva, bacanje kamena s ramena i tako pomognete održavanje te manifestacije i očuvanje starih običaja i igara.

Prijave su moguće na gore navedene kontakte ili na sam dan održavanja natjecanja. Organizator osigurava večeru i osvježavajuće napitke za natjecatelje, te nagrade: pehari za prva tri mjesta ekipni plasman, prijelazni pehar za pobjednika, medalje za prva tri mjesta pojedinačni plasmani po disciplinama plus nagrade sponzora. Kotizacija se ne plaća. Mole se ekipe da usklade odjeću (majce) za nastup u istoj boji.

U nedjelju, 26. 08. je VI. Utrka kupskih čamaca od Starog Broda do Letovanića, pa Vas također pozivamo na sudjelovanje. Utrka je iz godine u godinu sve atraktivnija i brojnija, pa očekujemo veliki broj posada, a možete zaigrati i na malonogometnom turniru.

Sve informacije na tel: 044/ 743-065  i   email:kontakt@tzo-lekenik.hr

U očekivanju vašeg sudjelovanja na ovogodišnjem natjecanju u starim športovima i Utrci čamaca, srdačno Vas pozdravljamo i vidimo se u Letovaniću, selu pokraj Kupe i  selu starih športova!